RUOKAPROVINSSI 2030 – PARAS PAIKKA RUOKABISNEKSELLE

Etelä-Pohjanmaalla on laadittu koko ruokaketjua pellolta pöytään koskeva kehittämisstrategia. Työ on kestänyt kaksi vuotta ja nyt strategia on valmis. Sen visiotavoite on ”Ruokaprovinssi 2030 – Paras paikka ruokabisnekselle”. Ruoka-ala on Etelä-Pohjanmaan yksi merkittävimmistä toimialoista, jonka menestyminen on maakunnalle elintärkeää.

Ruokaprovinssi 2030 strategia
strategiadokumentti
– tiivistelmä  suomeksi
– tiivistelmä ruotsiksi 
– tiivistelmä englanniksi
– Strategian tavoitteet ja toimenpiteet Excel-taulukossa

Ruokaprovinssi- strategian esittelyvideo (11:15) 
katso tästä

Ruokaprovinssistrategian esittelydiat
– esittelydia suomeksi
– esittelydia ruotsiksi
– esittelydia englanniksi

Strategian visiovideo (1:34)
– tekstitys suomeksi
– tekstitys ruotsiksi
– tekstitys englanniksi

RUOKAPROVINSSI 2030 – MENESTYKSEN AVAIMET PELLOLTA PÖYTÄÄN

Ruokaprovinssi-strategiaan haetaan yhteinen kehittämisen tahotila vuoteen 2030. Tahto muodostetaan
laajalla osallistavalla prosessilla, johon kutsutaan mukaan sekä ruokaketjun avaintoimijoita että kuluttajia.

Hankkeen toteutusaika oli 1.1.2021 – 31.3.2023. Hanketta toteuttivat yhteistyössä: ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry / Maa- ja kotitalousnaiset / Terhi Välisalo
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy / SeAMK / Elina Huhta. Hanke on rahoitettu Maaseuturahastosta.

Tutustu ruokaprovinssiin:

Katso mitä strategian valmisteluun kuuluu:

Print