Ilmainen pitchauskoulutus 20.3.2019 klo 15-17

Pitchauksella tarkoitetaan oman tuotteen tai idean esittelyä eli myymistä mahdollisimman selkeästi, tiivistetysti ja kiinnostavasti, kun aikaa on vain vähän. Pitchauspuheen kesto on yleensä vain 2-4 minuuttia, miten sanoa sen aikana kaikki tärkeä!? Asiaan on käytävä heti ja puhe lopetetaan heti kun varsinainen asia loppuu.

 

Saatuja oppeja voi käyttää tulevaisuuden myyntitilaisuuksien ja tuote-esittelyjen apuna ja tukena. Koulutuksessa käydään läpi pitchauksen perusteet, varsinainen myyntipuheen harjoittelu jää kotitehtäväksi.

 

Koulutus järjestetään ke 20.3 klo 15-17, paikkana Seinäjoen ammattikorkeakoulun tila F314, Frami F Seinäjoki. Kouluttajana toimii Tapio Seppä-Lassila Into Seinäjoki Oy:stä.

 

 

Ilmoittaudu ilmaiseen koulutukseen tämän linkin kautta pe 15.3 mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/7244AC87982DC2C0.par

 

Ota mukaasi yrityksesi tai pitchattavan tuotteen esite. Kertaa itsellesi myös seuraavat yritystäsi ja tuotteitasi koskevat faktat:

  • Kuka olet?
  • Mikä tuote/osaaminen on kyseessä?
  • Mihin tarpeeseen/ongelmaan se vastaa? Miten voisin auttaa teidän tarvetta?
  • Miten se eroaa muista?
  • Miten toteutetaan?

 

Tilaisuuden järjestää Ruokamatkailun kehittämishanke, jota toteuttavat yhteistyössäInto Seinäjoki Oy ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot koulutuksesta Elina Huhta elina.huhta(at)seamk.fi puh 040 830 0417