Sirkka sopassa: Toiminnallinen hyönteistyöpaja 6.3.2019 klo 16-20 Hyönteiskokki Topi Kaireniuksen kanssa

Kotimaan tunnetuin hyönteiskokki Topi Kairenius antaa esimerkkejä hyönteisten käytöstä erityisesti ravintoloissa sekä käytännön reseptivinkkejä. Lisäksi päääset osallistumaan toiminnalliseen työpajaan, jossa valmistetaan kolmen ruokalajin hyönteisillallinen. Työpajan päätteeksi nautitaan yhdessä valmistettu illallinen.

Topi Kairenius (s. 1977) on hyönteiskokki ja pienpanimoyrittäjä. Hän on tehnyt hyönteisravintoa tunnetuksi vuodesta 2012 alkaen sekä luennoimalla että järjestämällä tapahtumia Suomessa ja kansainvälisesti. Kairenius on julkaissut 8/2018 Hyönteiskokki-kirjan.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta! Ilmoittautuminen 1.2.2019 menessä osoitteessa bit.ly/sirkkasopassa