Myyjähaku Ruokakarkeloille 25.8. on avattu!

Ruokakarkelot on Seinäjoen Lakeudenpuistossa järjestettävä koko perheen ruokakarnevaali. Tapahtuma on avoinna klo 11-18. Toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa alueen kahvilat ja ravintolat tarjoilevat kävijöille sekä suolaisia että makeita herkkuja ja lähiruokatori maistuvia kotiinviemisiä.  Uutena tulevan kesän tapahtumaan rakennetaan myös anniskelualue, josta löytyy kattaus alueen pienpanimoiden sekä ravintoloiden viini- ja oluttarjontaan. Tapahtumaelämyksen kruunaa monipuolinen ohjelma.

Tapahtuma-alue jaetaan neljään osioon: Local Corner (paikallisia makuja), Global Corner (makuja maailmalta paikallisia raaka-aineita hyödyntäen), Cafe&Sweets (makeat kahvilatuotteet) sekä Farmers Market ( mukaan ostettavat elintarvikkeet).  Anniskelualue sijoittuu ruoka-alueiden välittömään läheisyyteen.

Tututstu myyjien ohjeistukseen täältä: Ruokakarkelot 2018 _ ohjeita myyjille

Hae myyjäksi täältä:

Tapahtuman järjestää Into Seinäjoki sekä Into Seinäjoen ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulun koordinoima ruokamatkailun kehittämishanke. Hanketta rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.