Ruokamatkailun kehittämishanke on käynnistynyt

Ruokamatkailun kehittämishanke on käynnistynyt

Ruokamatkailun kehittämishanke on Into Seinäjoen ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulun yhteishanke, jota toteutetaan aikavälillä 1.2.2018- 31.8.2019. Tavoitteena on kehittää Etelä-Pohjanmaan ruokamatkailutarjontaa sekä parantaa yritysten osaamista ruokamatkailun tuotteistamisessa. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus / Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Hankkeen toteutus alkaa toimenpidesuunnitelman rakentamisella ja yhteisen vision kirkastamisella. Myöhemmin keväällä lanseerataan ideahaku ruokamatkailutuotteista, joita kehitettän kevään ja kesän aikana kohti kaupallistamista. Hanke järjestää myös yrityksille opintomatkoja sekä tapahtumia ruokakulttuurin edistämiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:
Suvi Takala,  044 754 1678 suvi.takala(at)intoseinajoki.fi
Ilkka Latomäki, 040 680 7295 ilkka.latomaki(a)seamk.fi