ELMA- messuilla ensiesittelyssä eteläpohjainen ruokaboksi

Elma-maaseutumessuilla Helsingissä tulevana viikonvaihteena (10.-12.11.) esittäytyy ensimmäistä kertaa alueemme elintarvikeyritysten yhteistuote: eteläpohjalainen ruokaboksi. Boksi on täynnä Etelä-Pohjanmaalla tuotettuja elintarvikkeita, jotka yhdistämällä syntyy ainekset herkulliseen ateriaan neljälle hengelle. Reseptiikan on kehittänyt Juurella– ja Äärellä-ravintoloista tuttu ravintoloitsija ja keittiömestari Jani Unkeri. Boksi on messuilla myynnissä ensimmäistä kertaa. Ruokaprovinssi-yhteisosasto sijaitsee messuhallissa 6.

Seinäjoki matkailukohteena ja alueemme elintarvikeyritykset ovat vahvasti mukana Elma-messuilla. Into Seinäjoen koordinoimalla Ruokaprovinssin ja Visit Seinäjoen yhteisosastolla seudun ruoka- ja matkailuyritykset tuovat näyttävästi esiin eteläpohjalaista ruokaosaamista ja matkailumahdollisuuksia. Mukana osastolla on seitsemän elintarvikealan yritystä sekä matkailukohteista Duudsonit Activity Park. Elintarvikeyrityksistä tuttuja herkkuja ja uutuustuotteita esittelevät Alavuden ÖljynpuristamoIlmajoen MakkaramestaritJuustoporttiLeila`s Hyvät MautPirjon PakariSuperpottu ja Taivalkosken Mylly.