Mistä €uroja kasvuun? Rahoitusinfo ruoka-ja matkailualan yrityksille 10.1.2019

Mistä rahallista tukea yrityksen investointeihin ja kehittämiseen?

Aika: 10.1.2019 8.30-10.00 Aamukahvitilaisuus
Paikka: Ravintola Marttilan Tallin yläkerta, Pu
skantie 38 Seinäjoki

Miten matkailuyritys voi hyödyntää Etelä-Pohjanmaan pk-yrityksille tarjolla olevia investointitukia? Mistä niitä haetaan ja kuinka paljon rahaa voi saada? Mikä on yritysryhmähanke ja mitä yrittäjä hyötyy siitä?

Tilaisuudessa Etelä-Pohjanmaan ELYn kehittämisasiantuntija Tuija Nikkari kertoo yritysryhmähankkeiden konkreettisista hyödyistä matkailu- ja ruokamatkailuyrityksille sekä Sinikka Koivumäki Liiveri ry:stä valottaa suorien investointitukien hakuprosessia.

Mukana tilaisuudessa yrityscasena Kokkitupa, joka jakaa omia kokemuksiaan erityisesti yritysryhmähankkeen hakuprosessista sekä yritysryhmä- ja investoititukien vaikutuksista yrityksen kehitykseen.

Pääset tilaisuudessa henkilökohtaisesti keskustelemaan rahoittajien ja muiden yritysten kanssa rahoituskuvioista, kysymään mieltäsi askarruttavia asioita sekä ideoimaan yhteistyötä.

Ilmoittautumiset viimeistään pe 4.1.2019 tarjoilujen vuoksi:  https://www.webropolsurveys.com/S/36BD0C6A7A8C0595.par
Lisätietoja: Elina Huhta, elina.huhta@seamk.fi, puh. 040 830 0417

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä Ruokamatkailun kehittämishanke sekä Maaseudun Matkailu Yhteistyöllä Kasvuun- yritysryhmien syntymistä tukevan hanke. Molemmat hankkeet toteuttavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa. Mukana ovat myös Seinäjoen seudun kehittämisyhdistys Liiveri ry sekä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus.

Tervetuloa!