Ruokakuvia kännykällä-koulutus 27.5.2019 klo 14-17 / KOULUTUS ON TÄYNNÄ!

Talriikki

Koulutus on täynnä. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

 

 

Tervetuloa ilmaiseen huippukoulutukseen! Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta!

Kurssilla harjoitellaan herkullisten ruoka-ja juomakuvien ottamista meillä kaikilla aina mukana olevalla kuvausvälineellä eli kännykällä. Kurssilla opit, kuinka herkullinen ja kiinnostava kuva rakentuu ja mitä tulee huomioida, kun ruokaa kuvataan kännykällä.  Kurssiin kuuluu lyhyt teoriaosuus ja paljon käytännön harjoitusta eli käydään läpi opittuja asioita itse kuvaten.

 

 

 

 

Tavoitteet:

Kurssilla opit perusperiaatteet onnistuneiden ruokakuvien ottamiseen.  Opit sommittelemaan, rajaamaan ja miettimään valoa sekä kuvakulmia. Opit ymmärtämään, miten ruoan saa näyttämään mahdollisimman herkulliselta kuvissa.

Kurssilla omaksut kännykkäkuvaamisen mahdollisuudet ja erityispiirteet sekä  ymmärrät jälkikäsittelyn merkityksen. Kurssilta saat lisäksi saat vinkit parhaimpiin kännykkäkamerasovelluksiin sekä jälkikäsittelyohjelmiin ja osaat käyttää niitä sujuvasti ruokakuvien käsittelyyn.

 

Kurssin tiedot:

Aika ja paikka: 27.5.2019 klo 14-17 Ruusulassa, Ruusukatu 22 Seinäjoki (ent. Soukanjoen toimintakeskus).

Kurssille mahtuu mukaan 15 henkeä. Koulutus on suunnattu Etelä-Pohjanmaan ruokamatkailualan yrityksille.

Kurssi on ilmainen.

Mukaan tarvitset älypuhelimen tai padin, johon olet ladannut Snapseed-ohjelman. (Saatavilla Play-kaupasta Androidille ja AppStoresta iPhonelle)

 

 

Opettaja:

Opettajana toimii useita ruokakuvausworkshopeja järjestänyt Mari Moilanen. Hän työskentelee ruokakuvaajana sekä ruokatoimittajana. Marin kuviin ja resepteihin voi kirjojen lisäksi tutustua suositussa Jotain maukasta-blogissa.

www.marimoilanenphotography.com
www.jotainmaukasta.fi

IG:

@Jotainmaukasta
@mmoilanenphorography

 

Koulutuksen järjestää Ruokamatkailun kehittämishanke.