Valmakaupan lähiruokapäivä 14.9.2017

Tervetuloa myyjäksi Valmakaupan lähiruokapäivään!

14.9.2017

klo 10-17

Osmankatu 2, 60101 Seinäjoki

Seinäjoen Valmakauppa Valiolla laajentaa tarjontaansa myös lähituotteisiin ja järjestää myymälässä lähiruokapäivän 14.9.2017. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki eteläpohjalaiset lähituottajat myymään ja esittelemään tuotteitaan. Valmakauppa tarjoaa ilmaisen myyntipöydän sisätiloissa, muut tykötarpeet tulee olla omasta takaa.

Lähiruokapäivän tarkoituksena on saada asiakkaat löytämään Valmakauppa ja sinne myyntiin tulevat lähituotteet entistä paremmin. Omien tuotteiden saamisesta Valmakauppaan myyntiin voi jo ennen lähiruokapäivää olla yhteydessä Juhani Reinilään, juhani.reinila@valio.fi, 050 384 0709. Myös Lähiruokapäivään ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt suoraan Juhanille 31.8.2017. mennessä.

Valmakaupat ovat osuuskunta Maitosuomen myymälöitä, jotka sijaitsevat Seinäjoella ja Jyväskylässä. Nyt myymälöiden tarjontaan halutaan lisätä myös lähituotteita. Molemmat myymälät palvelevat maidontuottajakunnan lisäksi myös muita kuluttajia. Seinäjoen Valmakauppa sijaitsee Valion tontin takaosassa Osmankatu 2, 60101 Seinäjoki.