Pop up -tapahtumista maistuvaa lähiruokaa kuluttajille

Lähiruoka tulee entistä helpommin hankittavaksi Pop up -lähiruokatapahtumahankkeen avulla. Yhden ovenavauksen takana on asiakkaan saatavilla yli 20 lähituottajan ruokaa alkutuotannosta jalosteisiin. Voit noutaa mukaasi tuoreet, tuoksuvat leivonnaiset tai tarveaineet kotona leipomista varten. Tarjolla on myös raaka-aineet niin kotiruokaan kuin juhla-ateriaankin.  Kaikki tarjolla olevat tuotteet tulevat suoraan tuottajalta tai jalostajalta – ilman välikäsiä.

Popahtamisidean mukaisesti kampanjat ovat lyhytaikaisia eli toimivat viikon kerrallaan Liiverin toiminta-alueella Seinäjoella, Ilmajoella ja Jalasjärvellä. Liikekiinteistöt tapahtumille valitaan ensisijaisesti kunkin paikkakunnan keskusta-alueelta.

Ensimmäinen pop up -kierros pyörähtää käyntiin elokuussa tuoreiden kasvisten aikaan. Toinen kierros pidetään syys-lokakuussa lopunkin sadon valmistuttua ja viimeinen joulusesongin aikana.

Pop up -lähiruokatapahtumahanke on osa Into Seinäjoen agrobiotalousteeman kehittämistyötä. Hanke kestää vuoden 2016 loppuun. Hanketta rahoittaa Seinäjoen seudun kehittämisyhdistys Liiveri ry.
Jos toimit tuottajana Liiverin toiminta-alueella ja asia kiinnostaa sinua, ota ihmeessä yhteyttä.

Lisätietoja: Mari Viljanmaa, asiantuntija, Into Seinäjoki, puh. 040 3578 783, mari.vijanmaa(at)intoseinajoki.fi